Seksi Katarina i „Robinja“ pomeraju granice

Seksi Katarina i „Robinja“ pomeraju granice

Atraktivna Katarina Didanović još od prvog pojavljivanja na javnoj sceni važi za nekog ko hrabro pomera granice na svim poljima, a sa svojim novim spotom za pesmu „Robinja“ otišla je opet korak dalje i nadmašila legendarnu Keri Bredšo.

Čuvena scena u kojoj holivudska glumica Sara Džesika Parker pozira u muškoj beloj košulji dobila je svoju novu interpretaciju u kojoj Katarina toliko zrači seksepilom da je, po mišljenju svih koji su imali prilike da vide spot, nadmašila čak i zvezdu kultne serije „Seks i grad“.

Mlada zvezda, koja je nedavno i preležala koronu, pokazala je da je ni virus ne može usporiti, pa je punih dvanaest sati snimala scene za svoj visokobudžetni spot u produkciji „Toxic“.

– U svemu što radim trudim se da dam sve od sebe, pa sam tako i ovaj glumački zadatak prihvatila profesionalno. Novi izazov bila mi je i zahtevna koreografija, koju sam nedeljama pre snimanja uvežbavala. Nadam se da će i pesma i spot ispuniti očekivanja publike, te da će kao i dosad, prepoznati i podržati svu ljubav i rad koji sam sa timom saradnika uložila u projekat – rekla je Katarina, a ako je suditi po reakcijama onih koji su pesmu čuli kao i komentarima na objavljene fotografije koji pljušte na društvenim mrežama, pevačica ponovo ima hit.

No, prave reakcije će tek uslediti za oko dve nedelje, kada je planirana premijera spota i početak promotivne kampanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *